CafeForm sau CafeForm Plus

CafeForm Forum,Slabesc cu CafeForm, Slabit cu Cafeform Plus,Pastile CafeForm,Tablete Cat.feForm,Capsula Cafeform,Cafeform Plus,Dieta cu cafea,Cura, Slabit cu cafea

Ce contine Cafeform plus fata de Cafeform simplu

Ce contine Cafeform plus fata de Cafeform simplu? Iata o intrebare generala in randul celor care aleg sa slabeasca cu ajutorul Cafeform. In primul rand e vorba de acelasi produs, dar in 2 versiuni: Cafeform e prima versiune, iar Cafeform plus e aceeasi cafea de slabit, dar intr-un ambalaj nou si intr-o formula imbunatatita. Cel putin, asta spun producatorii. Lasand la o parte ce spun ei, eu, care vreau sa slabesc cu Cafeform, ma intreb la randul meu, ce contine Cafeform plus fata de Cafeform simplu? 

In principiu, ambele produse actioneaza la fel. Svetolul, adica extractul din cafea verde decofeinizata, accentueaza efectul diuretic si implicit cel de ardere a grasimilor. Dieta de slabire dureaza tot cel putin 7 zile si continua pana cand consideri ca ai slabit destul. Pretul pe o cutie cu 7 plicuri e acelasi, adica 49 lei la noi. Va spun sincer, din toate sursele pe care le-am citit, tot nu mi-am dat seama care e diferenta dintre cele 2 versiuni ale cafelei de slabit Cafeform. Poate concentratia ingredientelor…Ce spuneti?

Vreau sa incep un tratament de slabire cu Cafeform, dar nu stiu cu care dintre ele: simplu sau plus? In mod normal, formula imbunatatita ar trebui sa fie mai…buna, ar trebui sa te ajute sa slabesti mai mult. Voi ce ati folosit in cura de slabire, simplu sau plus? Care cafea de slabit e mai eficienta? Si, pana la urma, ce contine Cafeform plus fata de Cafeform simplu? Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.

, , , , , , , , , , , , , , , ,

One thought on “Ce contine Cafeform plus fata de Cafeform simplu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *